Mobile menu
Hajduk II počeo s pripremama za novu sezonu

Hajduk II počeo s pripremama za novu sezonu

 
12/7/2018 - 19:23 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!
Hajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan pripremaHajduk II - prvi dan priprema
Hajduk II - prvi dan priprema

Druga momčad Hajduka u četvrtak je započela s pripremama za nastavak sezone. 

Trener Siniša Oreščanin sa svojim suradnicima igrače je najprije odveo u teretanu, a potom su trenirali na pomoćnom terenu. Pripreme su podijeljene u šest tjednih mikrociklusa, a prvi dio nakon tri dana baznih testiranja obavit će se u Splitu.

Od 27. do 29. srpnja Hajduk II će nastupiti na turniru u Zmijavcima, a potom se 30. srpnja odlazi na desetodnevne pripreme na Kupres. Za sada je na ovim pripremama dogovorena prijateljska utakmica s Hrvatskim dragovoljcem, a u planu su još dvije, kao i barem jedna po povratku s Kupresa.

Na prvom treningu trener Oreščanin je na raspolaganju imao 20 igrača: Vice Baždarić, Ivan Ninčević (vratari), Jurica Bajić, Josip Bašić, Ivica Batarelo, Jakov Blagaić, Ivan Brnić, Josip Ciprić, Filip Kosić, Ivan Krajina, Petar Mikulić, Luka Pasariček, Ivan Prtajin, Stipe Radić, Josip Rakić, Hrvoje Relota, Ivan Šarić, Vicko Ševelj, Mate Šuto i Mario Vušković.

Dino Skorup oporavlja se od ozljede koju je zadobio krajem prošle sezone, a Jurica Pršir koji je dobio lakši oblik monunukleoze mogao bi se treninzima priključiti kroz narednih desetak dana. 

12/7/2018 - 19:23 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr