Mobile menu
Hajduk II pobijedio Solin u utakmici s 10 pogodaka

Hajduk II pobijedio Solin u utakmici s 10 pogodaka

 
5/2/2020 - 16:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Čak 10 pogodaka vidjeli su gledatelji na prijateljskoj utakmici Hajduka II i Solina, a momčad trenera Marija Despotovića pobijedila je rezultatom 6:4.

Domaćin je poveo u 15. minuti lijepim pogotkom Marija Čuića koji je s 22 metra pogodio donji desni kut gostujućeg vratara Josipa Bendera. Solin do izjednačenja dolazi tri minute kasnije. U šesnaestercu Hajduka oboren je Vlatko Šimunac, a Antonio Repić je siguran s bijele točke. Mladi Čuić u 38. minuti opet vraća vodstvo domaćem sastavu. Na gotovo istoj poziciji kao kod prvog gola dobio je loptu od Albina Prapashtice i zakucao je u gornji lijevi kut. 

S rezultatom 2:1 otišlo se na odmor, a u prvih 15 minuta nastavka igrači Hajduka II postižu još tri pogotka. Treći i četvrti gol završili su u gostujućim lijevim rašljama, a strijelci su bili Dino Skorup iz slobodnog udarca s 25 metara i Bleart Tolaj s desetak metara iskosa. Potom je u 61. minuti još jednom precizan Skorup, koji iz slobodnog udarca s 28 metara pogađa mrežu Ante Topića koji je tek ušao u igru.

Naizgled sigurnu pobjedu Hajduka gosti ipak dovode u pitanje s tri pogotka u samo šest minuta. U 67. minuti dosuđen je još jedan jedanaesterac za Solin, a precizan je s bijele točke bio Stipe Vulikić.  U 71. minuti obrani Bijelih pobjegao je Mario Marović i izbliza matirao domaćeg vratara, a u 73. minuti Vulikić je opet precizan, ovog puta iz slobodnog udarca s 18 metara.

Konačan rezultat postavio je Hrvoje Relota još jednim prekrasnim golom u 81. minuti. Nakon kornera lopta je odbijena na nekih 25 metara od gola, a Relota je snažnim udarcem lijevom nogom šalje u lijevi vratarev kut.

Za Hajduk II su nastupili: Ninčević, Relota, Škaričić, Giljanović, Ševelj, Unušić, Skorup, Sahiti, Čuić, Tolaj, Prapashtica. 

5/2/2020 - 16:00 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr