Mobile menu
Hajduk II otputovao na Kupres

Hajduk II otputovao na Kupres

 
14/7/2019 - 09:14 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr
Hajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na KupresHajduk II - polazak na Kupres
Hajduk II - polazak na Kupres

Druga momčad Hajduka otputovala je na sedmodnevne pripreme na Kupres. Momčad Marija Despotovića bit će i ovoga puta smještena u Hotelu Adria Ski, koji Bijelima pruža sve potrebne sadržaje i nogometni teren uz samu hotelsku zgradu. Trener Mario Despotović i njegov stožer planirali su sedam treninga, uz cjelodnevne aktivnosti koje među ostalim podrazumijevaju i niz individualnih, grupnih i timskih taktičkih sastanaka. Posljednjeg dana priprema planirana je prijateljska utakmica protiv momčadi Metalleghe BSI iz Jajca u BiH.

Na pripreme su otputovali sljedeći igrači: Davor Matijaš, Karlo Sentić i Vice Baždarić (vratari) te Mario Vušković, Stipe Radić, Vicko Ševelj, Ivica Batarelo, Josip Ciprić, Hrvoje Relota, Jurica Pršir, Mario Čuić, Marko Martinović, Filip Kosić, Dino Skorup, Ivan Giljanović, Luka Grubišić, Jurica Bajić, Jakov Blagaić, Emir Sahiti, Leon Kreković,  Michele Šego, Ivan Šarić i Ivan Brnić. Bijelima su se priključila i dvojica igrača na probi - Duje Ninčević i Mateo Barać.

14/7/2019 - 09:14 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr