Mobile menu
Hajduk II na Poljudu dočekuje Sesvete

Hajduk II na Poljudu dočekuje Sesvete

 
2/11/2018 - 16:41 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u nedjelju će na Poljudu dočekati Sesvete. Radi se o nezgodnom protivniku za Bijele i trener Siniša Oreščanin podsjeća kako su njegovi igrači u prošloj sezoni teško izlazili na kraj s nedjeljnim protivnikom.

- Očekuje nas prava drugoligaška utakmica, protiv jednog dosta nezgodnog protivnika. Pogledali smo neke njihove utakmice i dosta ih analizirali, tako da očekujem jednu šahovsku partiju u kojoj će pobijediti onaj koji uspije nametnuti svoj stil i plan igre. Vjerojatno će oni biti u čvrstom bloku i tražiti brzu tranziciju za koju posjeduju adekvatan igrački kadar. Što se nas tiče, nema nikakvog pritiska i u miru se pripremamo za nedjeljnu utakmicu.

Naš drugoligaški učinak  je s obzirom na raspored u okvirima očekivanog, po meni nedostaju nam tri boda i tu prvenstveno mislim na utakmicu u Zadru, u kojoj smo nesretno poraženi. Pred nama su još tri jesenska kola u kojima ćemo to pokušati nadoknaditi i mirno dočekati proljeće

Sudac utakmice je Ivan Župan iz Bjelovara, a pomoćnici su Igor Babić iz Orahovice i Marin Ćosić iz Bjelovara.

Utakmica Hajduk II-Sesvete igra se na Poljudu u nedjelju u 13 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku . 

Za utakmicu će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – NK Sesvete

Nedjelja, 4. studenoga s početkom u 13 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:
Odrasli - ISTOK (ulaz S) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 

2/11/2018 - 16:41 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr