Mobile menu
Hajduk II na Poljudu dočekuje Dubravu Tim Kabel

Hajduk II na Poljudu dočekuje Dubravu Tim Kabel

 
6/3/2020 - 14:23 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajduk II ulazi u seriju utakmica na domaćem terenu. Ove subote protivnik momčadi trenera Marija Despotovića bit će Dubrava Tim Kabel. Utakmicu će najaviti Hajdukov čuvar mreže Karlo Sentić, mladi reprezentativac rođen 3. lipnja 2001. godine u Dubrovniku.

- Očekujem tešku i čvrstu utakmicu. U prvom dijelu smo u gostima remizirali, bilo je 1:1, u vrlo tvrdoj i kvalitetnoj utakmici. Opet nećemo biti kompletni zbog viroza i ozljeda, ali unatoč svemu naš cilj je uvijek pobjeda, želimo se iskupiti i za posljednji poraz u Dugopolju. Dubrava Tim Kabel je vrlo čvrsta i organizirana momčad s nekoliko istaknutih pojedinaca, ali spremali smo se za njih cijeli tjedan, dobro smo ih analizirali i nadam se najboljem.

Sigurno si zadovoljan i svojim razvojem, nedavno si produžio ugovor s Hajdukom, a sudjelovao si i na reprezentativnom okupljanju.

- Tako je, sudjelovao sam na prijateljskoj utakmici U-19 reprezentacije protiv Austrije u kojoj smo ostvarili pobjedu od 4:1. Sa mnom su tamo bili i suigrači Mario Čuić, Luka Škaričić, Bruno Jenjić, Ivan Šarić i Ivan Brnić i to je priznanje za nas, ali i klub u cjelini. Iznimno sam sretan zbog produženja ugovora s mojim klubom u kojem sam od 2015. i to mi je veliki motiv za daljnji rad.

Utakmicu Hajduk II – Dubrava Tim Kabel će suditi Darko Jurčević iz Cetingrada s pomoćnicima Ivanom Batušićem iz Cvetkovića i Željkom Bučarom iz Duge Rese. Četvrti sudac je Zvonimir Sinovčić iz Novigrada.

Utakmica Hajduk II – Dubrava Tim Kabel igra se u subotu u 15.30 sati, prijenos uživo možete pratiti putem  LIVESTREAMA na našoj Facebook  stranici.  

Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – Dubrava Tim Kabel

Subota, 7. ožujka s početkom u 15.30 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

6/3/2020 - 14:23 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/hajduk.hr