Mobile menu
Hajduk II na oproštaju od polusezone dočekuje Šibenik

Hajduk II na oproštaju od polusezone dočekuje Šibenik

 
6/12/2019 - 16:05 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će u nedjelju na Poljudu protiv vodeće momčadi Šibenika zatvoriti polusezonu. Po prvi put ove sezone Bijeli igraju dvije uzastopne utakmice na svom stadionu, a trener Mario Despotović želio bi na kraju publici pokloniti pobjedu protiv lidera. 

- Radujemo se još jednoj utakmici na Poljudu, nije to bio čest slučaj u ovoj polusezoni. Znamo da je Šibenik izuzetno kvalitetan protivnik, pokazuje to i tablica. Oni se vrlo kompaktno brane kroz sustav 4-2-3-1 i vole koristiti kontranapad. Imali smo dosta protivnika u ovoj polusezoni sa sličnim stilom, ali Šibenik sasvim sigurno raspolaže boljom individualnom kvalitetom. Očekujem zanimljivu utakmicu, bit će to dobar izazov za našu mladu momčad. Cijeli tjedan smo se pripremali za njih i vidjet ćemo u nedjelju što će nam to donijeti, ja se nadam najboljem. 

Susret će suditi Lukša Klaić iz Konavala, s pomoćnicima Damirom Kraljevićem iz Zadra i Ivicom Radoševićem iz Gospića. Četvrti sudac je Mišo Krešić iz Metkovića.

Utakmica Hajduk II – Šibenik igra se u nedjelju u 13 sati, prijenos uživo možete pratiti putem našeg Twitter kanala. Za gledatelje će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

HNK Hajduk II – Šibenik

Nedjelja, 08. prosinca s početkom u 13 sati, stadion Poljud

ULAZ SLOBODAN

6/12/2019 - 16:05 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr