Mobile menu
Hajduk danas od 17.30 sati igra proitv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

Hajduk danas od 17.30 sati igra proitv Lokomotive u Kranjčevićevoj!

 
8/12/2023 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 1:1 (Zagreb, 8/12/2023)"

Nogometaši Hajduka danas s početkom od 17.30 sati igraju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj u okviru 18. kola SuperSport HNL. 

- Gledao sam njihove utakmice. Igraju puno bolje nego što imaju bodova. Mlada i poletna su momčad, drugačija nego cijela liga. Već nekoliko sezona rade dobar posao i imaju kontinuitet trenera. Momčad su koja voli igrati protiv velikih ekipa. Jako intenzivna ekipa, imaju dubinu, igraju jako brzo. Otkidali su bodove Dinamu, Osijeku, Rijeci. Bitno je da se prilagodimo zimskim uvjetima i da budemo još jedanput pravi - ovako je pretposljednju utakmicu u ovoj kalendarskoj godini najavio Hajdukov trener Mislav Karoglan

Bijeli ovaj susret dočekuju s prvog mjesta prvenstvene tablice i u nizu od sedam uzastopnih pobjeda pod vodstvom trenera Mislava Karoglana. Nakon 17 odigranih utakmica Hajduk ima 39 osvojenih bodova, sedam više od drugoplasirane Rijeke koja ima i utakmicu manje. 

U posljednjoj utakmici Hajduk je s uvjerljivih 3:0 svladao Goricu na Poljudu, a pogotke su postigli Leon Dajaku, Mihael Žaper i Emir Sahiti

Lokomotiva trenutno zauzima šestu poziciju u prvenstvenom poretku s osvojenih 17 bodova u 16 odigranih susreta. U prošlom tjednu momčad trener Silvija Čabraje odigrala je dvije utakmice. Najprije su u srijedu po vrlo teškom i zahtjevnom terenu svladali Vukovar u gostima rezultatom 2:1 i plasirali se u četvrtfinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a zatim su u nedjelju odigrali bez pogodaka s Rudešom u prvenstvenom dvoboju. 

Hajduk je jedini put u ovoj sezoni protiv Lokomotive igrao krajem rujna na Poljudu te pobijedio s minimalnih 1:0 pogotkom Emira Sahitija. 

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Kruno Šarić iz Županje i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Patrik Kolarić iz Čakovca, a asistent VAR suca Marjan Tomas iz Vladislavaca. 

8/12/2023 - 07:07 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr