Mobile menu
Glavna skupština ECA-e održava se u rujnu u Splitu!

Glavna skupština ECA-e održava se u rujnu u Splitu!

 
28/5/2018 - 12:43 sati
Klub
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr
Produžite svoje članstvo za 2019. godinu!

Split će biti domaćin 21. Glavne skupštine ECA-e koja će se održati u hotelu Le Meridien Lav 10. i 11. rujna 2018. godine. Na konferenciji će sudjelovati preko 200 klubova članova ECA-e čiji će predstavnici razgovarati o nizu tema koje se tiču budućnosti europskog klupskog nogometa.  Split je dobio posebnu čast budući da je ovo prvi put da se jesenska Glavna skupština ECA-e održava izvan Ženeve. 

ECA je u travnju u suradnji sa svojim članom, HNK Hajduk Split, organizirala konferenciju o strukturi nogometnih klubova koji su u vlasništvu članova. Konferencija pod službenim nazivom ‘‘Socio’ Membership Structure: From strategy to implementation, management and practice” održana je od 10. i 11. travnja u Splitu, a na njoj su sudjelovali klubovi iz ovog udruženja. Između ostalog FC Barcelona, Athletic Club, FC Schalke 04, SL Benfica, Östersunds FK su zajedno s domaćinom HNK Hajduk u dva dana održali brojna predavanja, svatko na svoju temu. 

U povodu 21. Glavne skupštine ECA je na svojoj stranici izrazila zadovoljstvo organizacijom navedene konferencije što je i jedan od glavnih razloga zbog čega se vraćaju u Split. 

- Split i HNK Hajduk bili su domaćini ECA-e u travnju, radi se o gradu bogate sportske povijesti i kulturnih znamenitosti, što ga čini idealnim mjestom za održavanje Glavne skupštine - stoji na službenoj stranici organizacije.

Dobrodošli u Split!

28/5/2018 - 12:43 sati
Klub
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr