Mobile menu
Druga momčad u subotu gostuje kod Dinama II

Druga momčad u subotu gostuje kod Dinama II

 
21/11/2019 - 14:17 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II će u subotu gostovati u Zagrebu, u 14. kolu 2. HNL na rasporedu je derbi Dinama II i Hajduka II.  Iako je čak 10 utakmica odigrala izvan Poljuda, momčad trenera Marija Despotovića zauzima treće mjesto na ljestvici s 22 boda, dok su Zagrepčani deseti s četiri boda manje. Unatoč tome trener Bijelih je oprezan i o subotnjem protivniku govori s dosta respekta.

- Nikada naše utakmice protiv Dinama u Zagrebu nisu bile lagane. Očekuje nas vrlo zahtjevan susret, ali smo spremni. Imamo plan i cijeli tjedan smo radili na tome da igrači što bolje usvoje sve zahtjeve koje smo postavili pred njih. Zbog reprezentativnih obveza dosta treninga smo odradili nekompletni, ali taj problem sigurno nije ovog tjedna mučio samo našu momčad. Poštujemo Dinamovu kvalitetu i rad stručnog stožera, nesumnjivo je da će i oni u utakmicu ući s jasnim ciljevima, ali ako se budemo držali plana i kroz 90 minuta odradimo sve postavljene zadatke, rezultat će nas sigurno nagraditi.

Susret će suditi Dario Kulušić iz Šibenika, a pomagat će mu sugrađanin Neven Gulin i Ivica Radošević iz Gospića. Četvrti sudac je Marko Cestarić iz Siska.

Utakmica Dinamo II - Hajduk II igra se u subotu u 13 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter   kanala. 

21/11/2019 - 14:17 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr