Mobile menu
Dopredsjednik Jakobušić i sportski direktor Bjelanović posjetili drugu momčad na Kupresu

Dopredsjednik Jakobušić i sportski direktor Bjelanović posjetili drugu momčad na Kupresu

 
18/7/2019 - 15:55 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk
Dopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na KupresuDopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na Kupresu
Dopredsjednik i sportski direktor posjetili drugu momčad na Kupresu

Dopredsjednik Uprave Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović posjetili su danas drugu momčad Bijelih koja se od nedjelje 14. srpnja nalazi na sedmodnevnim pripremama na Kupresu. 

Pozdravili su dopredsjednik i sportski direktor sve igrače te potom i razgovarali s trenerom Marijom Despotovićem i njegovim stručnim stožerom. 

Radna je atmosfera na Kupresu, mladi hajdukovci su jutros odradili trening, a poslijepodne je predviđeno za analizu. Fokus je danas usmjeren na izvedbi slobodnih udaraca (s distance i poludistance) te kornera. Igrači su podijeljeni u grupe i sami moraju, uz podršku trenera, naći optimalan način izvođenja prekida, koji će prezentirati na travnjaku. 

U subotu Hajduk II u Tomislavgradu očekuje i prva pripremna utakmica, a protivnik im je Metalleghe BSI iz Jajca. Početak je u 11 sati.

18/7/2019 - 15:55 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / HNK Hajduk