Mobile menu
Dodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja Hajduka: S guštom radimo za Hajduk!

Dodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja Hajduka: S guštom radimo za Hajduk!

 
16/5/2022 - 14:19 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Dodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja HajdukaDodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja Hajduka
Dodijeljena priznanja najboljim Društvima prijatelja Hajduka

Na tradicionalnoj dodjeli priznanja najboljim društvima prijatelja Hajduka u Bilom salonu su se okupili navijači iz cijele Hrvatske i inozemstva. Kao domaćini su ih dočekali član Uprave Ivan Matana, voditelj Odjela za članstvo Teo Prkić te klupski kroničar Jurica Gizdić.

Priznanja su se dodjeljivala svima koji su u protekloj godini imali najviše članova u svojoj povijesti, onima koji su imali najviše članova u protekloj godini te društvima koja su sami aktivni volonteri procijenili najboljima u 2021. godini.

Svake godine Društva imaju izniman doprinos u broju članova, a 2021. godine on je bio veći od polovine ukupnog članstva.

-  Zahvalio bih se svima koji su u izuzetno teškoj godini uspjeli ostvariti odlične rezultate te na uloženom vremenu i trudu. Nadamo se da će, kao što je prošla godina bila temelj za ovu godinu, i ova biti odličan temelj za iduću, zahvalio se član uprave Ivan Matana svim volonterima na silnom trudu kojeg ulažu iz dana u dan.

Već drugu godinu za redom vrh ljestvice po broju članova zadržalo je Društvo prijatelja Hajduka Šibenik s 1436 članova, a svoju poziciju čvrsto drži i Društvo prijatelja Hajduka Stuttgart sa 1122 članova. Među nabojnim Društvima ove godine se našlo i Društvo prijatelja Hajduka Zagreb koje je u 2021. godini brojilo 1111 člana.

-  Za Hajduka radimo s guštom. Ove godine ćemo potući sve rekorde, a iduće godine najavljujemo da ćemo potuć ovu godinu. Kako Hajduk, tako i mi, najavio je velike brojke i u budućnosti predsjednik Društva prijatelja Hajduka Šibenik Marijo Bura.

Ljubav za Hajduk iznimna je i van Hrvatske, a najbolji dokaz su sjajni rezultati DPH Stuttgarta.

-  Drukčije je, mnogi su i druga, treća generacija i nije tek tako doći na utakmicu i osjetiti atmosferu, ali što je dalje to je ljubav veća, prenio je dojmove iz Njemačke tajnik DPH Stuttgart Adrian Zoričić.

Sav volonterski angažman u 2021. godini u otežanim uvjetima donio je i odličan nastavak u ovoj godini.

-  Unatoč pandemijskoj godini Društva prijatelja Hajduka su se trudila organizirati terenske akcije. Zahvaljujući tome i predanom radu postavili smo odlične temelje za ovu godinu što se i vidi na samom terenu. Koliko su se zaželjeli akcija govori i sama brojka od 188 održanih terenskih akcija od početka ove godine, istaknuo je voditelj odjela za članstvo Teo Prkić.

Po izboru samih Društava prijatelja priznanje za poseban doprinos hajdučkoj obitelji ponijela su Društva iz Šibenika, Zagreba i Osijeka.

Važno priznanje u 2021. godini zaslužili su i oni koju su uspjeli ostvariti rekorde po broju članova od osnivanja Društva a to su Društva iz Belišće, Buzeta i Roča, Drniša, Los Angelesa, Makarske, New Yorka, Osijeka, Siska, Stuttgarta, Travnika, Tučepi i Zagreba.

Videoprilog s dodijele priznanja najboljim Društvima prijatelja Hajduka pogledajte putem HDTV-a 

16/5/2022 - 14:19 sati
Klub
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr