Mobile menu
Čop i Kalinić su iskoristili svoju prigodu!

Čop i Kalinić su iskoristili svoju prigodu!

 
26/4/2011 - 09:57 sati
Prva momčad

Malo je vremena za neke značajnije promjene, ima tu još puno, puno posla. Međutim, hrabrost i trka su minimum koji treba krasiti ovu momčad... - kaže danas trener Bijelih Ante Miše uoči prvog treninga poslije pobjede nad Slaven Belupom u Koprivnici.

- Pobijediti Slavena u Koprivnici u ovakvom stanju je odličan rezultat. Igrači su pokazali da mogu, no mi smo već okrenuti prema Cibaliji. Vinkovčani su momčad koja je ostavila značajan trag, neće nam biti lako iako smo favoriti. Ima Cibalia glavu i rep, trenera koji je vodio najviše utakmica u Prvoj HNL (Stanko Mršić, nap.a.). Stari je lisac koji vrlo dobro zna svoj posao i to je pokazao svojim učinkom.

Upitan je Miše i za strijelca Duju Čopa, te Ahmada Sharbinija koji nije ni putovao...
- Duje je odlično radio na treninzima, nakon onog što sam vidio zaslužio je šansu. Ne bih htio govoriti o tome je li do sada bio degradiran ili ne... A Ahmad? Nisam ga vodio jer nam takav tip igrača nije trebao u Koprivnici.

Lovre Kalinić je, kaže struka, vrlo dobro je odradio svoj posao u Koprivnici...
- Pruženu šansu je iskoristio, po logičnom slijedu on je bio drugi vratar i normalno je bilo da upravo on zamijeni Danijela Subašića koji je i dalje ozlijeđen, na terapijama, ima istegnuće zadnje lože...

Kaže Hajdukov trener kako svi njegovi zdravi igrači ravnopravno konkuriraju za subotnju utakmicu. Napominje nadalje kako se u ovom trenutku ne zamara onime što će biti nakon završetka sezone...
- Idemo utakmicu pa utakmicu pa ćemo vidjeti što će biti - zaključio je Miše najavivši za srijedu zatvoreni trening-dvoboj na glavnom poljudskom travnjaku.

26/4/2011 - 09:57 sati
Prva momčad