Mobile menu

Franko Silić osvojio Radoševićev dres s posvetom!

 
18/9/2012 - 15:35 sati
Ostale vijesti

Sretni dobitnik dresa Josipa Radoševića u nagradnoj igri za fanove Hajdukove Facebook stranice je Franko Silić. Čestitamo dobitniku na vrijednoj nagradi, te ga pozivamo da nam na mail press@hajduk.hr pošalje broj mobilnog telefona na kojeg ćemo ga kontaktirati kako bismo se dogovorili oko posjeta Poljudu i preuzimanja nagrade.

Dres s posvetom će mu osobno predati najmlađi hrvatski reprezentativac u povijesti...

-------

Predhodno objavljeno:


Svi fanovi Hajdukove službene Facebook stranice s pretplatom ili kupljenom ulaznicom za nedjeljnu (19h) utakmicu Hajduk – Slaven Belupo imaju priliku osvojiti DRES JOSIPA RADOŠEVIĆA upravo s ove utakmice! Dres s posvetom će mu osobno predati najmlađi hrvatski reprezentativac u povijesti!

Ako ste već fan jedine službene Hajdukove Facebook stranice, dovoljno je da OVDJE upišete osobne podatke i broj pretplate ili ulaznice i pošaljete do ponedjeljka 24. rujna u 23:59 sati. Nasumičnim odabirom jedan od vas osvojit će ovu vrijednu nagradu, a ime dobitnika objavit ćemo u utorak (25. rujna 2012.) do kraja dana na našoj Facebook stranici!

Za preuzimanje nagrade i upoznavanje s Josipom Radoševićem bit će potrebno dati na uvid kartu / pretplatu i osobnu iskaznicu.

Sretno!

18/9/2012 - 15:35 sati
Ostale vijesti