Mobile menu
Legendarni Balakov novi trener Hajduka!

Legendarni Balakov novi trener Hajduka!

 
27/5/2011 - 15:03 sati
Prva momčad
Produžite svoje članstvo za 2021. godinu!
Balakov novi trener Hajduka!Balakov novi trener Hajduka!Balakov novi trener Hajduka!Balakov novi trener Hajduka!Balakov novi trener Hajduka!Balakov novi trener Hajduka!
Balakov novi trener Hajduka!

Krasimir Balakov je novi trener Hajduka! Bugarski stručnjak s bogatom igračkom karijerom, te trenerskim iskustvima i znanjima koje je stjecao u Njemačkoj, Švicarskoj i svojoj Bugarskoj bit će predstavljen u utorak na Poljudu, te će povesti momčad u pripreme za novu sezonu.

Balakov je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju četvrtog mjesta na SP-u u Sjedinjenim Državama 1994. godine, a velik dio igračke karijere proveo je u Stuttgartu. Tamo je započeo trenersku karijeru kao pomoćni trener, a vodio je Grasshopper, St. Gallen i Chernomorets Burgas.

- Imali smo nekoliko vrlo kvalitetnih kandidata, no nakon razgovora i analiza uvjereni smo da smo se odlučili za najbolju opciju – objavio je član Hajdukove Uprave Milo Nižetić.

Legenda bugarskog nogometa, novi trener Bijelih, dubok je trag ostavio u dresu Stuttgarta, ima 92 nastupa za svoju reprezentaciju, postigao je 16 golova. Za Stuttgart je upisao 236 nastupa, među strijelce se upisao 54 puta. U dresu Sportinga iz Lisabona odigrao je 138 utakmica i zabio 43 gola...

Naš mentalitet mu ne bi trebao biti stran, a njemačka disciplina sigurno je jedna od glavnih kvaliteta koje će donijeti u svlačionicu Hajduka...

27/5/2011 - 15:03 sati
Prva momčad