Mobile menu

Hajduk II

Hajduk II

0:0

BSK

BSK

Natjecanje: 15. kolo
Mjesto: Split
Datum: 1/12/2019
Bez golova završila utakmica Hajduka II i BSK-a

Bez golova završila utakmica Hajduka II i BSK-a

 
2/12/2019 - 16:25 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Hajduk.hr
Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0Hajduk II - BSK 0:0
Hajduk II - BSK 0:0

HAJDUK II - BSK   0:0
2. HNL – 15. kolo
Stadion: Poljud 
Gledatelja: 100 
Sudac: Tino Krečak (Velika Gorica)

Hajduk II: Baždarić, Relota, Batarelo, Ševelj, Ciprić, Skorup, Grubišić (od 79. Pršir), Blagaić, Bajić (od 68. Kreković), Špikić, Šego (od 68. Tolaj).

BSK: Ilinčić, Gvozdenović, Kloniunas, Mitrović, Jelić, Kovačić, Gbane, Žuljević (od 60. Popović), Muženjak, Mihaljević (od 74. Blatančić), Dabro (od 90. Batinić). 

Hajduk II je u posljednjem kolu prvog dijela 2. HNL na Poljudu odigrao utakmicu bez golova protiv BSK-a iz Bijelog Brda. Bijeli su imali inicijativu tijekom cijelog susreta, kao i veliki broj dobrih prilika, ali realizacija je opet izostala. U prvih pola sata nije bilo mnogo prigoda, Hajduk II je strpljivo gradio igru, a gosti su se disciplinirano branili. U tom periodu zabilježili smo samo pokušaj Jurice Bajića s desetak metara, ali je njegov udarac upućen vrhom kopačke obranio Nikola Ilinčić. Gostujući vratar u posljednjih 10 minuta prvog poluvremena se prometnuo u junaka utakmice jer je nanizao četiri obrane u vrlo izglednim prilikama u kojima su se našli najprije Michele Šego, pa potom dvaput Luka Grubišić te u sudačkoj nadoknadi Jakov Blagaić.

Momčad trenera Marija Despotovića s pritiskom je nastavila i u drugom poluvremenu. Blagaić je u 58. minuti dobro šutirao iskosa sa sedam metara, ali je Ilinčić obranio. Pet minuta kasnije lijepa akcija Bijelih, duga lopta za Bajića koji ulazi u šesnaesterac i odigrava povratnu loptu za Blagaića, a on s 12 metara šutira visoko iznad gola. U 70. minuti veliku šansu kreirala su dvojica igrača koji su ušli s klupe. Leon Kreković je dugo vodio loptu i odlično je podvalio za Blearta Tolaja, a on neometan s osam metara šutira pored gola. Posljednju veliku priliku Hajduk II je imao u 85. minuti, kada je Jurica Pršir ubacio iz slobodnog udarca,  a Ivica Batarelo šutirao glavom s pet metara, no još jednom se istaknuo gostujući vratar. Gosti su samo dvaput zaprijetili vrataru Hajduka Vici Baždariću. U prvom dijelu ubacio je s desne strane Marko Žuljević, ali u sredini nije bilo nikoga da loptu ubaci u gol, a u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena Luka Muženjak  je dobio upotrebljivu loptu malo iskosa s desne strane, ali je obrana Bijelih pravovremeno intervenirala. Utakmica je tako završila podjelom bodova, čime su znatno zadovoljniji gosti iz Bijelog Brda.

Prije prvenstvene pauze odigrat će se i 16. kolo, Hajduk II na Poljudu će iduće nedjelje ugostiti vodeću momčad Šibenika.

2/12/2019 - 16:25 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Hajduk.hr