Mobile menu
Aktivnosti druge momčadi

Aktivnosti druge momčadi

 
27/4/2020 - 12:40 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr

Zahvaljujući tehnologiji, druga momčad Hajduka priprema se za nastavak prvenstva u 2. HNL. Trenira se šest dana tjedno, a sedmi dan je slobodan. Svi se nalaze kod svojih kuća, a dvadeset četiri igrača i pet članova stručnog stožera povezani su video vezom putem aplikacije Zoom te izvode setove vježbi koje im demonstrira pomoćni trener Marko Lozančić.

Članovi stožera u stvarnom vremenu imaju uvid u vježbanje svih igrača, a u trajanju od 45 do 60 minuta naizmjenično se izvode vježbe aktivacije i snage, pa potom aktivacije i stabilizacije.

Nakon odrađenih vježbi, igrači pojedinačno na najbližoj prigodnoj lokaciji odrađuju planirano trčanje te u zadanom vremenu dostavljaju stožeru GPS podatke s kojih se može očitati vrijeme trčanja, udaljenost, prosječna brzina i intenzitet.

Zanimljivost je kako na ovaj način zajedno treniraju igrači smješteni na raznim lokacijama, osim u Splitu, aplikacijom su povezani i oni u Sinju, Makarskoj, Dubrovniku, Zagrebu, Puli, Vinkovcima, pa čak i u Albaniji.

Ovim aktivnostima u stožeru druge momčadi žele da igrači u optimalnom stanju dočekaju odluke nadležnih tijela o nastavku treninga i natjecanja.

27/4/2020 - 12:40 sati
Hajduk II
Foto: hajduk.hr