Mobile menu
Zvone Milić: Vjerujem da ću biti spreman za početak priprema

Zvone Milić: Vjerujem da ću biti spreman za početak priprema

 
26/3/2015 - 09:57 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

"Sve je prošlo ok. Vjerujem da ću biti u punom pogonu već za početak ljetnih priprema", javio nam je iz Zagreba Zvonimir Milić, 20-godišnji stoper Hajduka koji je na KBC Rebru podvrgnut operaciji leđa, a operativni zahvat koji je obavio dr. Miroslav Vukić prošao je uspješno.

Dr. Miroslav Vukić, s Odjela neurokirurgije KBC Rebro kojeg vodi dr. Josip Paladino, potvrdio je da je sve prošlo dobro i da će mladi Hajdukov nogometaš biti spreman za ljetne pripreme.

Milić je tako riješio problem s leđima zbog čega u zadnje vrijeme nije bio u konkurenciji prve momčadi te očekuje da će ljetne pripreme dočekati maksimalno spreman.

"Jako sam motiviran da se dokažem u Hajduku!", poručuje Milić koji je dosad upisao dva nastupa za prvu momčad Hajduka, a nedavno je debitirao za U-21 reprezentaciju Hrvatske na prijateljskoj utakmici u Kostreni protiv U-21 selekcije talijanske Serie B.   

Milića koji bi već za vikend trebao biti kod kuće u Splitu, nakon operacije posjetio je Mario Pašalić, njegov prijatelj iz djetinjstva i bivši suigrač u Hajduku.

Zvoni želimo što brži oporavak!

26/3/2015 - 09:57 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr