Mobile menu
Zoran Nižić: Moramo izvući pouke iz ove utakmice

Zoran Nižić: Moramo izvući pouke iz ove utakmice

 
25/2/2018 - 7:42 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 0:1 (Split, 24/2/2018)"

Hajduk je unatoč dominaciji i boljoj igri poražen od Slaven Belupa na Poljudu rezultatom 1:0. Jedini pogodak postigao je Mateas Delić u 71. minuti. Bijeli su u drugom poluvremenu ostali i bez Francka Ohandze koji je isključen, uspjeli su i tada stvoriti nekoliko dobrih prilika, međutim Slaven Belupo je ipak upisao svoju prvu pobjedu na Poljudu.

- Stalno smo igrali na njihovoj polovici, pokušavali smo probiti blok, ali jednostavno nije išlo i oni su kaznili jednu našu pogrešku što im je na koncu donijelo bodove.  Znali smo prije utakmice da neće biti lako, dali smo sve od sebe, ali jednostavno takav je nogomet, nekad izgubiš iako si puno bolji – kazao je nakon utakmice Hajdukov kapetan Zoran Nižić, pa nastavio:  

-  Svakoj seriji na žalost dođe kraj, ali moramo dignuti glave, ovakva utakmica se morala dogoditi prije ili kasnije, sada je na nama da iz ovoga izvučemo nekakve pouke. Ovo nam pokazuje da se niti jednog trenutka ne smijemo opustiti – zaključio je Nižić.

Svoje viđenje dvoboja sa Slaven Belupom dao je i Josip Radošević.

- Tvrda utakmica, oni su se povukli nazad i strpljivo čekali kontre, tražili smo rješenje, imali smo nekoliko polušansi, ali na koncu su oni zabili gol koji je odlučio pobjednika. Odradili su jako kvalitetan blok, pokušali smo zatim ubačajima sa strane, ali jednostavno nije išlo po planu. I nakon što smo ostali s igračem manje pokušavali smo napadati, stvorili smo nekoliko šansi, ali jednostavno nije išlo. Nismo nikoga podcijenili, dali smo sve od sebe, ušli smo maksimalno koncentrirano, ali dogodila se takva utakmica, što je tu je, idemo sada napraviti kvalitetnu analizu i pripremiti se za sljedeću utakmicu – dodao je Radošević.

25/2/2018 - 7:42 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr