Mobile menu
Žestoko od početka: Visoki intenzitet prvog jutarnjeg treninga na Pohorju

Žestoko od početka: Visoki intenzitet prvog jutarnjeg treninga na Pohorju

 
27/6/2017 - 11:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2017."
Prvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na PohorjuPrvi jutarnji trening na Pohorju
Prvi jutarnji trening na Pohorju

Nakon buđenja u 7:45 i zajedničkog doručka u 8 te potom odmah i prvog dnevnog sastanka, malo nakon 9 sati nogometaši Hajduka uputili su se šetnjom jutros iz svoje baze u hotelu Habakuk na Pohorju prema igralištu broj 2 kojeg koriste tijekom aktualnih priprema.

Tijekom ugodnih 10-ak minuta šetnje podno Zlatne lisice, uz jutarnju temperaturu od 18 stupnjeva Celzijevih, praktički su se već lagano počeli pripremati za ono što ih očekuje tijekom idućih 90 do 120 minuta. 

Nakon uvodnog zagrijavanja, kondicijski su treneri igračima pripremili i "saonice". Trčanje je to uz otpor, vrlo korisno za igrače u ovoj fazi trenažnog procesa, a atraktivno u pravilu za fotoreportere i snimatelje koji prate rad momčadi. 

Intenzivno se i nastavilo, u središnjem dijelu treninga, s loptom ponajviše. Radili su Bijeli dva sata okruženi Rumunjima. Na susjednim terenima 1 i 3 trenirali su Cluj i Dinamo Bukurešt. S njima će Hajduk dijeliti prvi od dva tjedna priprema.

Nakon ručka i dnevnog odmora slijedi priprema te potom i drugi današnji trening.

27/6/2017 - 11:10 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr