Mobile menu
Započeo 2. tjedan priprema hajdukovaca u Sloveniji

Započeo 2. tjedan priprema hajdukovaca u Sloveniji

 
24/6/2013 - 22:31 sati
Prva momčad
Foto: Damir Krajač / CROPIX
Sve vijesti vezane za temu "Pripreme u Sloveniji (Sezona 2013/14.)"

Prvoga dana drugog tjedna priprema u Sloveniji nogometaši Hajduka odradili su dva treninga. Temperatura zraka je u samo 24 sata pala za 20-ak stupnjeva, još u nedjelju bila je iznad 30, danas ne više od 13, i to u podne, uz kišu koja gotovo pa neprekidno pada još od nedjelje navečer. Brzo su se Bijeli trebali priviknuti na nove uvjete, a oba su treninga uspješno odradili na igralištu NK Železničara u Mariboru. Po posebnom su programu trenirali Anton Maglica i Franko Andrijašević, dok je lakših zdravstvenih problema imao Luka Lučić.

Tek je nešto više od 10-ak dana ostalo do prve službene utakmice u novoj sezoni, stoga je i ritam priprema prilagođen završnici i finalnom uigravanju. Polako se ocrtavaju konture momčadi s kojom Igor Tudor planira ući u sezonu, odnosno dvoboj Superkupa protiv zagrebačkog Dinama 6. srpnja u Maksimiru, te tjedan dana kasnije u prvom kolu Prve lige u Stanovima kontra Zadra. 

Tijekom idućih dana predviđeno je odigravanje i nekoliko zatvorenih trening-dvoboja, te u nedjelju u Zavrču međunarodna prijateljska utakmica protiv novog slovenskog prvoligaša koja će biti otvorena za gledatelje (20 sati). I tijekom utorka i srijede planirane su aktivnosti i za ujutro i poslijepodne, a očekuje se da će se i vrijeme u Mariboru polako smirivati nakon snažnog vala zahlađenja s kišom.

Atmosfera je u "Hajdučkoj kući", Villi Mari, bazi Bijelih na Pohorju - fenomenalna, s nestrpljenjem se iščekuju predstojeće obveze...

24/6/2013 - 22:31 sati
Prva momčad
Foto: Damir Krajač / CROPIX