Mobile menu
Zajedno do uspjeha: Hajduk danas od 21 sat po preokret protiv Evertona

Zajedno do uspjeha: Hajduk danas od 21 sat po preokret protiv Evertona

 
24/8/2017 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Everton 1:1 (Poljud, 24/08/2017)"

Optimizam, samopouzdanje, a prije svega ogromno zajedništvo prisutni su u redovima Bijelih uoči današnjeg uzvratnog susreta Play-offa Europske lige u kojem Hajduk na već odavno rasprodanom Poljudu u 21 sat dočekuje engleski Everton. Prva utakmica na Goodison Parku završila je rezultatom 2:0 za momčad Ronalda Koemana.

Pozitivno je raspoloženje cijelo vrijeme među hajdukovcima koji zaista vjeruju da mogu do preokreta, nošeni fanatičnom atmosferom koja se očekuje na tribinama poljudskog stadiona. Optimistične riječi čule su se jučer i na konferenciji za medije  na kojoj su sudjelovali trener Joan Carrillo i Ante Erceg

Sigurno je da Bijelima neće biti lako, no odigrano je tek prvo poluvrijeme i sigurno je da će svatko tko danas istrči na poljudski travnjak dati svoj maksimum u želji za ostvarenje velikog uspjeha.

U odnosu na prethodne dvoboje u konkurenciju za sastav vraća se stoper Borja Lopez, dok će današnji susret preskočiti Franck Ohandza te Marko Futacs. Ostali igrači su spremni i s nestrpljenjem iščekuju početni udarac i huk Poljuda koji će im dati dodatan impuls u ogledu s momčadi iz Liverpoola.

UEFA je za glavnog suca današnje utakmice delegirala Rusa Sergeija Karaseva. Pomagat će mu sunarodnjaci Anton Averyanov i Tikhon Kalugin. Četvrti sudac Sergey Lapochkin. također dolazi iz Rusije, dok je delegat susreta Jaques Antenen iz Francuske.

Sva događanja s Poljuda pratite putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk.

24/8/2017 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr