Mobile menu
Vrhunac ljeta uz Hajdukove proizvode

Vrhunac ljeta uz Hajdukove proizvode

 
29/7/2017 - 08:15 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Ljetni asortiman Hajdukovih proizvodaLjetni asortiman Hajdukovih proizvodaLjetni asortiman Hajdukovih proizvodaLjetni asortiman Hajdukovih proizvodaLjetni asortiman Hajdukovih proizvodaLjetni asortiman Hajdukovih proizvoda
Ljetni asortiman Hajdukovih proizvoda

Ove godine, kao i prošle, neizostavna oprema svakog hajdukovca za uživanje na moru je upravo ljetni asortiman Hajdukovih proizvoda. Japanke, kupaće gaćice i ručnici za plažu neizostavne su potrepštine za godišnje odmore i morske radosti.

Hajduk u svojoj ponudi ima originalne brazilske japanke Hajduk by Amazonas. Ekskluzivnu kolekciju čine tri muška modela, dva ženska te jedan dječji model. Svi modeli iz ponude imaju obilježja HNK Hajduk.

Osim japanki, na policama Hajdukovih Fan shopova pronaći ćete i kupaće gaćice u Hajdukovim bojama. Pet modela iz kupaćeg asortimana nastali su u suradnji s vodećim dobavljačem profesionalne vodene opreme Turbo.

Također, u ponudi su i ručnici za plažu u toplim ljetnim bojama, kvalitetnih materijala s neizostavnim obilježjima HNK Hajduk kako bi navijačka kolekcija za plažu bila upotpunjena.

Ljetnu kolekciju možete pronaći u Fan shopovima na Poljudu i Trajektnoj luci te putem internetske trgovine shop.hajduk.hr i prepustiti se bezbrižnom uživanju u ljetu.

29/7/2017 - 08:15 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr