Mobile menu
Vodeći Hajduk II u nedjelju ide u goste Neretvi

Vodeći Hajduk II u nedjelju ide u goste Neretvi

 
20/4/2017 - 10:48 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Osam kola je ostalo do završetka 3. HNL jug i ukupno 24 boda su u igri. Vodeća momčad lige Hajduk II uvjerljivo drži čelnu poziciju s čak 12 bodova prednosti pred drugoplasiranim Hrvacama i Croatijom Zmijavci i na pragu je ulaska u viši natjecateljski rang. Odigrali su hajdukovci devet utakmica u proljetnom dijelu sezone i ostvarili učinak od sedam pobjeda, jednog neriješenog ishoda i jednog poraza. 

Ono što valja istaknuti je igra momčadi Marka Loze koji su u posljednja tri domaća ogleda protiv direktnih konkurenata ostvarili sve tri pobjede uz gol razliku 13:1. Svladali su Bijeli Hrvace i Neretvanac na glavnom travnjaku Poljuda (6:1 i 5:0), dok su na pomoćnom travnjaku rezultatom 2:0 svladali Croatiju Zmijavci. 

U idućem kolu Hajduk gostuje u Metkoviću kod Neretve. Susret na igralištu Iza Vage igra se u nedjelju 23. travnja s početkom u 16:30 sati. Momčad iz Metkovića svladala je drugu momčad Bijelih u prvom dijelu prvenstva što će zasigurno predstavljati dodatni motiv hajdukovcima da uzmu sva tri boda, ali i da što prije matematički osiguraju naslov i plasman u Drugu HNL.

20/4/2017 - 10:48 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr