Mobile menu
Vodećem Hajduku II u goste dolazi Orkan

Vodećem Hajduku II u goste dolazi Orkan

 
23/10/2016 - 09:47 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka II u Omišu su upisali sedmu prvenstvenu pobjedu i tako zadržali vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici 3. HNL Jug. Golovima Jurića i Jandreka u samoj završnici susreta momčad Marka Loze i Vika Lalića okrunila je dominaciju u drugom poluvremenu. 

Podsjetimo, hajdukovcima su u toj utakmici nedostajali standardni prvotimci Vojković, Mastelić, Mujan, Kalik i Pejić, a u prvim minutama dvoboja protiv Omiša igru je zbog ozljede morao napustiti Budalić. Svi osim Kalika i Budalića će nastupiti u dvoboju protiv Orkana. Unatoč izostancima, Bijeli su pokazali karakter i slavili protiv borbenih Omišana.

Poslije 11 odigranih kola druga momčad Hajduka ima 22 osvojena boda, bod manje ima drugoplasirani Kamen. Velika je gužva na ljestvici, razlika između prvih osam ekipa je svega 5 bodova.

Iduće kolo drugoj momčadi Bijelih u goste dolazi Orkan. Momčad iz Dugog Rata nalazi se na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s 9 osvojenih bodova, a u prošlom kolu remizirali su u Metkoviću protiv Neretve. 

Utakmica se igra na pomoćnom terenu stadiona Poljud u utorak 25. listopada. s početkom u 15 sati, ulaz je slobodan.

Za glavnog suca određen je Ivan Taraš, pomoćnici su Vice Vidović i Ante Pavlinović, dok je četvrti sudac Marino Majstrović. Delegat HNS na utakmici Hajduk II - Orkan bit će Dinko Ožaković

23/10/2016 - 09:47 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr