Mobile menu
Vodeća momčad lige gostuje kod Zmaja u Makarskoj

Vodeća momčad lige gostuje kod Zmaja u Makarskoj

 
11/4/2017 - 08:31 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Druga momčad Hajduka se poslije slavlja od 2:0 u derbiju prošlog kola protiv Croatije Zmijavci okreće novom prvenstvenom ogledu u 3. HNL jug. Hajdukovci će u srijedu 12. travnja u sklopu 25. kola gostovati kod momčadi RNK Zmaja u Makarskoj. Početak dvoboja zakazan je za 16:30 sati. 

Momčad trenera Marka Loze potvrdila je poziciju najbolje momčadi lige. Bijeli su povećali prednost pred drugoplasiranim Neretvancem pa sada razmak između hajdukovaca i momčadi iz Opuzena iznosi sedam bodova, dok Hrvacama, Zadru i Croatiji hajdukovci bježe čak 12 bodova.

Naravno, Lozini igrači će i u srijedu ići po nastavak uspješnog pobjedničkog niza protiv suparnika kojeg su u prvom dijelu sezone na Poljudu svladali rezultatom 3:1. Makarani su posljednja momčad lige, ali sigurno je da Hajduku neće biti nimalo lako jer su domaćini bodovi jako bitni u borbi za ostanak u ligi. Velika je gužva na dnu prvenstvene ljestvice, razmak između zadnjih pet klubova je svega sedam bodova.

Poznati su i suci utakmice, pravdu će dijeliti sutkinja Jelena Pejković s pomoćnicima Antom Pavlinovićem i Antom Prosom. Četvrti sudac je Josip Zec, a delegat susreta Srećko Vučković.

11/4/2017 - 08:31 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr