Mobile menu
VK Jug CO na Poljudu

VK Jug CO na Poljudu

 
2/9/2014 - 16:37 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
VK Jug na PoljuduVK Jug na PoljuduVK Jug na Poljudu
VK Jug na Poljudu

Ove nedjelje u posjet su nam došli Uprava i svi igrači VK Jug CO

U sklopu posjete Jugaši su obišli Fan shop, fotografirali se na stadionu i u trofejnoj sali, te u ulozi navijača iskusili emocije Poljuda iz prve ruke.

Podsjetimo, Hajduk i Jug kao klubovi s velikom tradicijom, povezali su se i otpočeli zanimljivu sportsko-poslovnu suradnju u svibnju ove godine.

Dva sportska brenda udružila su svoje snage u marketinškom i poslovnom smislu.

Puno nas toga veže; dva sportska bisera Jadrana, slične službene boje, ista baza navijača te snažna i nepokolebljiva ljubav prema klubu.

Stoga je ova posjeta samo logičan slijed prijateljstva sportskog Splita i Dubrovnika, koje je odnedavno i formalno potvrđeno.

Pa tako Jug ove sezone u izvan vodenom programu nosi službenu opremu Macron, tehničkog sponzora našeg Kluba. A Hajduk u suradnji s tehničkim sponzorom VK Jug Turbom proizvodi kupaći program sa službenim znakovljem našeg Kluba.

Kako je i najavljeno klubovi su započeli zajedničku komercijalizaciju proizvoda, pa tako svi navijači s juga sada imaju mogućnost kupnje službenih licenciranih hajdukovih proizvoda na dubrovačkom području, i to:

  • Zračna luka Čilipi (Duty free shop)
  • Fan shop VK Jug (Atlant centar)

Stoga vas pozivamo da posjetite prodajna mjesta VK Jug i izaberete nešto iz široke palete naših službenih proizvoda. Uskoro će isti biti dostupni i na dvije nove lokacije, i to u samom centru grada (u Luži), te u uvali Lapad.

2/9/2014 - 16:37 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr