Mobile menu
Vaučeri za utakmicu RNK Split - Hajduk

Vaučeri za utakmicu RNK Split - Hajduk

 
3/2/2014 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

U skladu sa zaključcima prve sjednice Nacionalnog odbora za borbu protiv nasilja u sportu, obaviještavamo navijače HNK Hajduk da će na utakmicu 21. kola MAXtv Prve lige što će se između RNK Split i Hajduka igrati u subotu od 17 sati u Parku mladeži, moći uz ulaznice koje mogu kupiti isključivo uz prethodnu registraciju.

Prema zaključku 4. s navedene sjednice, HNK Hajduk je obvezan preuzeti odgovornost za svoje navijače, a ulaznice za njih se “nikako ne mogu organizirano distribuirati bez odgovarajuće registracije navijača, a sve kako bi se izbjegle manipulacije te dolazak evidentiranih prijestupnika na stadione”. Službeno očitovanje o dolasku navijača Hajduka danas smo dobili i od RNK Split.

HNK Hajduk je, dakle, obvezan objaviti informaciju da će gostujući navijači u subotu u Park mladeži moći isključivo prethodno se registrirajući, što mogu učiniti na sljedeći način:

Ovdje možete pronaći obrazac kojeg treba ispuniti te najkasnije do četvrtka 6. veljače u 11 sati dostaviti na jedan od tri načina:

a/ osobno u Odjel za članstvo HNK Hajduk na Poljudu

b/ mailom na clanstvo@hajduk.hr

c/ faxom na 021/ 381-241

3/2/2014 - 13:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr