Mobile menu
Uvjerljiva predstava druge momčadi Bijelih pred derbi s Neretvancem

Uvjerljiva predstava druge momčadi Bijelih pred derbi s Neretvancem

 
13/4/2017 - 09:10 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Dominantna predstava druge momčadi Bijelih viđena je jučer na gostovanju u Makarskoj kod domaćina Zmaja. Krenuli su igrači Marka Loze od prve minute po osvajanje nova tri boda što se na kraju i ostvarilo. Iako bez nekolicine standardnih igrača, kapetana Roberta Jandreka, Ivana Prtajina i Petra Bosančića, hajdukovci su napadačkom i kontroliranom igrom u svih 90 minuta zasluženo slavili 2:0 i povećali bodovnu prednost na prvenstvenoj ljestvici. 

Mogli su Lozini igrači riješiti susret još u prvom dijelu, ali nepreciznost igrača te izvrsne intervencije vratara Dina Hodžića spasile su domaćina da na poluvrijeme ode s većim rezultatskim minusom. Lijepo je bilo vidjeti u nekoliko navrata lakoću s kojom su Bijeli u svega par poteza dolazili do suparničkog gola, a rezultat toga je i gol Anthonyja Kalika koji je nakon duplog pasa s Franom Vojkovićem izigrao obranu domaćina i zabio za vodstvo Bijelih. Upravo je Vojković bio asistent i drugog pogotka na utakmici nakon što je dao loptu u prostor Deniju Juriću koji postavlja konačan rezultat.

Vodeća momčad lige sada bježi 10 bodova drugoplasiranom Neretvancu, momčad koju Hajduk II dočekuje idući utorak u 16:30 sati na Poljudu. Momčad iz Opuzena poražena je jučer kod kuće od Croatije. Iako je do kraja ostalo još devet kola i 27 bodova je u igri, sigurno je da bi pobjeda protiv Neretvanca hajdukovcima dala veliki zamah ka ostvarenju planiranog cilja - plasmana u viši natjecateljski rang.

13/4/2017 - 09:10 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr