Mobile menu
Ultra Europe festival - novi sponzor Hajduka!

Ultra Europe festival - novi sponzor Hajduka!

 
6/7/2017 - 14:42 sati
Klub
Foto: Dalmatinski portal

Potpisivanjem sponzorskog ugovora između HNK Hajduk i kompanije MPG Live, Ultra Europe festival postao je novi ponosni sponzor Hajduka.

Na današnjoj press konferenciji predstavljena je prva suradnja ovakve vrste, Ultra je jedini glazbeni festival koji sponzorira i podržava nogometni klub. Potpisivanjem ugovora Hajdukov dres obogaćen je s još jedim velikim sponzorom, logo Ultra Europe festivala naći će svoje mjesto na lijevom rukavu dresa prve momčadi.

Potpisivanju ugovora na današnjoj su konferenciji za novinare prisustvovali direktor Odjela marketinga i prodaje Kluba Aljoša Bašić te predsjednik Uprave MPG Live i organizator Ultra Europe festivala Joe Bašić.

Direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić pozdravio je novog partnera i najavio buduću suradnju:

- Uvijek je zadovoljstvo predstaviti novo veliko sponzorstvo, tim više što festival međunarodnog karaktera i svjetski megaspektakl postaje partner Hajduku. Raduje me što smo uspjeli dogovoriti ovu međusobnu suradnju, kao i činjenica da ćemo na dresu imati brend kao što je Ultra Europe.

Zadovoljstvo novom suradnjom nije krio ni Joe Bašić, organizator Ultra Europe festivala:
- Ove godine suradnja između Ultra Europe festivala i HNK Hajduk je dignuta na jednu veću razinu nego što je to bilo prethodnih godina te nam to predstavlja iznimno zadovoljstvo. Ovo je prvi put u povijesti da se Ultra festival vezao za jedan nogometni klub – ponosni smo što je to upravo Hajduk.

Tom prigodom predstavljen je i Hajdukov dres s logom Ultra Europe festivala te je Aljoša Bašić uručio Joeu Bašiću njegov primjerak dresa.

6/7/2017 - 14:42 sati
Klub
Foto: Dalmatinski portal