Mobile menu
Ugostili smo Franka Vlatka, hajdukovca sa Old Trafforda

Ugostili smo Franka Vlatka, hajdukovca sa Old Trafforda

 
4/10/2015 - 18:22 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:0 (Poljud - 04/10/15)"

Frank Vlatko, 45-godišnjak iz Sydneyja, hrvatskog porijekla (otac mu je iz Blata iz Korčule, a mama iz Šibenika) postao je prava senzacija na društvenim mrežama nakon što su ga fotoreporteri uhvatili u majici Hajduka na utakmici Lige prvaka na Old Traffordu na utakmici između Manchester Uniteda i Wolfsburga. 

U nedjelju smo Franka ugostili na Poljudu jer je iz Manchestera stigao u Split. 

Zajedno sa svojim društvom bio je gost Hajduka na utakmici protiv Istre 1961., a direktor marketinga Aljoša Bašić darivao ga je dresom Hajduka s brojem 9 na leđima.  

Frank nam je priznao da je cijelu ovu priču vrlo emotivno doživio. U Manchesteru je bio u pratnji svojeg nećaka Luke Žanka, koji je sa svojim klubom na turneji, a naravno da je namjerno obukao majicu Hajduka iako je na Old Traffordu bilo jako hladno. 

"Jako sam ganut ovom gestom Hajduka", priznao je Frank koji je upoznao i trenera Damira Burića, a vidio je Poljud iz jedne potpuno druge perspektive. 

Ponijet će sjajne uspomene u Australiju. I zaplakao je na Poljudu. Zbog oca koji je također veliki hajdukovac i koji mu je usadio ljubav prema Hajduku...

4/10/2015 - 18:22 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr