Mobile menu
Udruga Naš Hajduk operativno vodi Odjel za članstvo

Udruga Naš Hajduk operativno vodi Odjel za članstvo

 
4/5/2016 - 18:58 sati
Klub
Autor: nh
Foto: hajduk.hr

Krajem prošle godine Klub je donio odluku o jačanju suradnje Hajduka i Udruge Naš Hajduk te je aktivan rad na povećanju i razvoju članstva povjerio upravo svojim članovima okupljenim u udrugu Naš Hajduk. Rezultati te odluke i aktivnog rada sa članovima se očituju kroz broj od 37 000 članova, učlanjenih u prva četiri mjeseca 2016. godine. Nakon prijelaznog razdoblja, Udruga je od srijede, 4. svibnja i operativno uključena u rad Odjela za članstvo.

Za same članove Hajduka nema promjene, cijena članarine ostaje ista, članska iskaznica nastavlja biti sredstvo identifikacije svakog Hajdukovca, a sva pitanja vezano za članstvo i dalje se rješavaju na istom mjestu kao i dosad.

Udruga Naš Hajduk je objavila, a zatim i provela javni natječaj na koji je pristiglo više od 80 molbi. Nakon dva kruga razgovora Udruga je sklopila ugovore o radu s najboljim kandidatima, koji će u narednom periodu biti zaduženi za pitanja članstva.

Očekujemo da će nova organizacija s novim zaposlenicima pridonijeti daljnjem rastu broja članova, ali i unaprijediti postojeće poslovne procese te tako dodatno pomoći voljenom Klubu u daljem napretku i razvoju.

Udruga Naš Hajduk

4/5/2016 - 18:58 sati
Klub
Autor: nh
Foto: hajduk.hr