Mobile menu
U subotu na Poljudu Jadranski derbi

U subotu na Poljudu Jadranski derbi

 
6/3/2017 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:1 (Poljud, 11/03/2017)"

Nogometaše Hajduka u subotu 11. ožujka na poljudskom stadionu u Jadranskom derbiju dočekuju momčad Rijeke, trenutno vodeću momčad MAXtv Prve lige. Početak susreta zakazan je za 17 sati.

- Okrećemo se novom tjednu, moramo se dobro pripremiti za dvoboj protiv Rijeke koji nas čeka u subotu. Trebamo skupiti glave te analizirati pogreške iz prethodnog susreta. Čeka nas tvrda utakmica s motiviranim protivnikom, ali moramo dići glave i dati sve od sebe za pobjedu u tom ogledu - najavio je susret protiv Riječana kapetan Hajduka Zoran Nižić.

U momčad se nakon odrađene suspenzije vraća Ante Erceg koji je zbog tri žuta kartona morao preskočiti dvoboj u Gradskom vrtu. Erceg je u prva dva dvoboja proljetnog dijela postigao dva pogotka, jednako kao i Marko Futacs koji je svoj drugi gol u nastavku sezone zabio u posljednjem prvenstvenom ogledu. Marko je i postigao zgoditak protiv Rijeke u zadnjem međusobnom srazu na Rujevici.

- Slijedi nam vrlo bitna utakmica protiv Rijeke, moramo se koncentrirati na njih i još jače trenirati u tjednu koji je pred nama. Moramo proraditi na pogreškama koje smo učinili u dvoboju s Osijekom i učiniti sve da u subotu razveselimo naše navijače koji su nas u Gradskom vrtu bodrili u zaista velikom broju - rekao je strijelac jedinog pogotka za Bijele u susretu protiv Osijeka.

Ulaznice za dvoboj su u prodaji, a sve informacije o prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.


6/3/2017 - 18:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr