Mobile menu
U Sinju započeo ''Nogometni kamp HNK Hajduk''

U Sinju započeo ''Nogometni kamp HNK Hajduk''

 
16/6/2017 - 12:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Prvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u SinjuPrvi dan kampa u Sinju
Prvi dan kampa u Sinju

U Sinju je započeo ''Nogometni kamp HNK Hajduk'' za dječake rođene od 2003. do 2010. godine. Kamp se održava na terenima Gradskog stadiona Sinj u suradnji s NK Junak, a trajat će do 18. lipnja.

Prvog dana polaznici su zadužili sportsku opremu i odradili prvi trening. U narednim danima planirana su po dva treninga, a posljednjeg dana kampa u nedjelju bit će održan turnir, kao i dodjela diploma te na samom završetku i zajedničko fotografiranje.

U kampu sudjeluje 70-ak polaznika iz Hrvatske i BiH, uvjeti rada su idealni i svi s nestrpljenjem iščekuju sljedeći trening.

Po završetku kampa u Sinju bit će organiziran i kamp za vratare koji će se održati na Poljudu. 

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na otvorenju kampa.

16/6/2017 - 12:12 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr