Mobile menu
U prodaji ulaznice za Belupo putem interneta na ticketshop.hr

U prodaji ulaznice za Belupo putem interneta na ticketshop.hr

 
11/2/2016 - 09:15 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Za prvenstvenu utakmicu Hajduk - Slaven Belupo, koja se igra na Poljudu u subotu 13. veljače 2016. s početkom u 17 sati, osigurali smo prodaju ulaznica putem interneta. 

U suradnji sa partnerom kluba, ticketshop.hr, u ovoj fazi bit će dostupne ulaznice za tribinu Zapad (sektori C, D, E i F), a prodaja počinje danas, u ČETVRTAK 11. veljače 2016. godine od 14 sati. 

Link na internetsku prodaju ulaznica za Hajdukove utakmice na Poljudu možete pronaći OVDJE. 

U nastavku navodimo uvjete i proceduru za kupnju ulaznica putem interneta.     

1. Ulaznice će biti dostupne u sustavu ticketshop.hr na adresi http://www.ticketshop.hr gdje će se prodavati sektori C, D, E, i F sa tribine Zapad

2. Ulaznice kupljene u sustavu ticketshop.hr potrebno je preuzeti u PDF formatu sa korisničkog profila i isprintati na A4 formatu papira i ponijeti na utakmicu. Papir se ne smije izrezivati nego presavinuti po označenom mjestu za savijanje.

3. Ulazak sa print@home ulaznicama će biti organiziran isključivo na ulazu B, koji će biti posebno i ekskluzivno prilagođen prihvatu online kupaca.

4. Budući da su print@home ulaznice personalizirane, tj. glase na ime i prezime kupca, potrebno je ponijeti i osobnu ispravu i predočiti je prilikom kontrole ulaznice 

5. Nakon prolaska kontrole na ulazu B, posjetitelji će moći, preko galerije, doći do ulaza u stadion za kojeg su kupili ulaznicu i zauzeti svoje mjesto.

Ulaznice se mogu kupiti i u redovnoj prodaji, a više informacija možete pronaći OVDJE.

11/2/2016 - 09:15 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr