Mobile menu
U nedjelju novo gostovanje: Misli u potpunosti okrenute prema Cibaliji

U nedjelju novo gostovanje: Misli u potpunosti okrenute prema Cibaliji

 
28/7/2017 - 21:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 1:2 (Vinkovci, 30/07/2017)"
Bijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za CibalijuBijeli se pripremaju za Cibaliju
Bijeli se pripremaju za Cibaliju

Hajdukova ekspedicija vratila se jutros u 3 sata iz Kopenhagena, a Bijele već u nedjelju u 19 sati čeka novo gostovanje, ali ovaj put prvenstveno u Vinkovcima. Navikli su igrači Joana Carrilla u posljednjih 15 dana na putovanja diljem Hrvatske i Europe. 

Hajdukovci su do sada odradili četiri gostujuće utakmice, od Sofije preko Zagreba i Zaprešića do danske prijestolnice, a sada ih čeka ogled u Gradu na Bosutu. Nakon susreta s Cibalijom Bijeli će prvi put ove sezone nastupiti na Poljudu, na novo-postavljenom travnjaku ih očekuje uzvratni susret s Brondbyjem u 3. pretkolu Europske lige.

Trenirali su Carrillovi igrači danas na pomoćnom travnjaku. Glavnina njih koja je nastupila u sinoćnjem remiju s danskim predstavniku radila je regeneracijski trening, a trener Carrillo misli je zajedno s momčadi okrenuo prema Cibaliji, idućem suparniku koji ih očekuje za manje od 48 sati. 

Pogledajte kako je izgledao današnji trening na pomoćnom travnjaku...

28/7/2017 - 21:23 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr