Mobile menu
U Makarskoj započeo ''Nogometni kamp HNK Hajduk''

U Makarskoj započeo ''Nogometni kamp HNK Hajduk''

 
18/4/2017 - 15:08 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Nogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u MakarskojNogometni kamp HNK Hajduk u Makarskoj
Nogometni kamp HNK Hajduk u Makarskoj

Danas je u Makarskoj započeo 'Nogometni kamp HNK Hajduk' za dječake rođene od 2003. do 2010. godine. Kamp se održava na terenima Sportskog centra Makarska u suradnji s RNK Zmaj Makarska,  a trajat će do 21. travnja.

Prvog dana polaznici su zadužili sportsku opremu i odradili prvi trening. U narednim danima planirana su po dva treninga, a posljednjeg dana kampa bit će održan turnir, kao i dodjela diploma te na samom završetku i fotografiranje s igračima prve momčadi Hajduka.

Voditelj Hajdukove Akademije Krešimir Gojun zadovoljan je odazivom te smatra kako su uvjeti u Makarskoj idealni za mlade nogometaše. 

- Vrlo smo zadovoljni s odazivom djece. Naravno, najveći broj ih je iz dijela Dalmacije koji gravitira Makarskoj, ali isto tako imamo i polaznika koji dolaze iz inozemstva.  Ovo je prvi u nizu ovakvih kampova, a organiziramo ih s klubovima s kojima smo potpisali ugovore o suradnji. Na ovaj način Hajduk se želi približiti manjim sredinama, otvoriti svoja vrata i dati priliku svakom djetetu da se pokaže i eventualno jednog dana zaigra za naš klub.  

Gojun je dodao kako će u kampu raditi treneri iz Hajdukove Akademije. Kamp je u potpunosti pokriven, unatoč činjenici da je vrijeme školskih praznika i jedan broj trenera sa svojim selekcijama nastupa na turnirima u zemlji i inozemstvu.

- Treba napomenuti da će biti organiziran i rad s vratarima, a na kraju bih želio istaknuti kako je već dogovoren sljedeći kamp koji će u lipnju biti organiziran u Sinju, dok nam je iduće godine cilj širenje prema Istri, Slavoniji i Hercegovini. 

18/4/2017 - 15:08 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr