Mobile menu
U Makarskoj započeo Kamp Hajduka

U Makarskoj započeo Kamp Hajduka

 
30/3/2015 - 14:14 sati
Akademija
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

U Makarskoj je u ponedjeljak započeo trodnevni Kamp Hajduka u kojem pod vodstvom trenera iz Omladinske škole vježba oko 120 djece, mladih nogometaša od 7 do 13 godina. 

Kamp je počeo sa jutarnjim treningom, a nastavio se zanimljivim predavanjem o povijesti Hajduka koje je održao klupski povjesničar Jurica Gizdić

Predavanje je potrajao 45 minuta, a reakcije su bile odlične. 

"Ugodno smo iznenađeni koliko djeca dobro poznaju povijest Hajduka", kazao nam je Jurica Gizdić

Dodao je da je bilo dobrih i zanimljivih pitanja.

"Jedan je dječak pitao je li istina da je Hajduk pobijedio Manchester United sa 6:0. Drugome je bila zanimljiva priča o pobjedi protiv Real Madrid 4:2. Po tome se već vidi da djeca očito znaju te stvari i da im je već netko od starijih pričao o povijesti Hajduka."

Na Kampu Hajduka uz dvostruki program treninga bit će još zanimljivih predavanja: nutricionisti će govoriti o prehrani sportaša, a obavit će se testiranja stručnjaka kineziologa. 

Za utorak popodne najavljena je promocija knjige Ivana Gudelja "Hajdučka priča", a u srijedu će gostovati legendarni nogometaši Ivo Bego i Zlatko Vujović.

Prava poslastica za sudionike kampa bit će u srijedu ujutro kad će u Makarsku doći prvotimci Hajduka koji će se družiti sa mladim nogometašima, a to će biti prilika da djeca dobiju zajedničku fotografiju ili autogram od igrača Hajduka.

30/3/2015 - 14:14 sati
Akademija
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr