Mobile menu
Tudor: Igra protiv Udinesea je bila na tragu onoga što želimo!

Tudor: Igra protiv Udinesea je bila na tragu onoga što želimo!

 
18/2/2014 - 23:28 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Sretan rođendan Hajduče! (105 godin' to traje)"

Tri zgoditka u mreži Udinesea Hajduku je na najljepši mogući način zaključilo proslavu 103. rođendana. Hajduk 3 - Udinese 0. Obje momčadi igrale su u kombiniranim sastavima, nedostajalo je i Talijanima nekoliko prvotimaca, baš kao i hajdukovcima. Nakon 0:0 na poluvremenu, pred 7.000 gledatelja u lijepoj atmosferi na Poljudu, igrači Igora Tudora su u nastavku tri puta tresli mrežu Ivana Kelave...

- Mislim da smo zasluženo pobijedili u teškoj utakmici, no već se moramo pripremati za iduću i gostovanje kod Lokomotive (subota, Maksimir, 17 sati, nap.a.). U svakoj utakmici moramo protivniku dokazati kako smo mi Hajduk - rekao je strijelac za 2:0 Franko Andrijašević.

Igor Bubnjić, stoper Udinesea, rođeni Splićanin i bivši član Slaven Belupa istaknuo je kako mu je uvijek drago vratiti se u Split. Premda za Bijele nikad nije zaigrao...
- Čestitam Hajduku, bilo mi je drago doći, istrčati na Poljudu, pogotovo u ovoj atmosferi, a i inače sam veliki navijač Hajduka  - priznao je Bubnjić. 

Njegov vratar, nekadašnji član zagrebačkog Dinama, Ivan Kelava je dodao.
- Hajduk je mlad, potentan, drago nam je što smo im mogli uveličati rođendan iako smo bili samo statisti. Ništa nismo mogli u današnjoj utakmici, a meni se čini kako čitave sezone nemam šanse ništa obraniti jer sve što se šutne ide u rašlje, kuteve - kazao je Kelava.

Trener Hajduka Igor Tudor je nakon pete uzastopne pobjede svoje momčadi rekao (Sturm Graz 0:2, Dinamo Tbilisi 1:2, RNK Split 1:2, Hrvatski dragovoljac 1:2, Udinese 3:0):

- Obje su momčadi igrale s kombiniranim sastavima, oni nisu bili s najboljih 11, međutim nismo ni mi. Dao sam priliku dvama našim malim draguljima (Nikola Vlašić i Andrija Balić, nap.a.), koji su naša budućnost, da vide kako je to istrčati na Poljudu. Bilo je dobrih stvari, jedna lijepa priča i rođendan, no ovo ostavljamo iza sebe i okrećemo se onome što je za nas važnije, a to je subota i Lokomotiva u Maksimiru. Želimo nastaviti niz pobjeda, imamo dvije u prvenstvu, evo i ovu treću, doduše nebitnu, i idemo dalje. Čini se kako je kritika nakon dvoboja sa Dragovoljcem urodila plodom... - istaknuo je trener Tudor, te nastavio:

- Ovaj je susret bio na tragu onoga što želimo i što radimo, nastavljamo trenirati i raditi najbolje što možemo i nadam se kako će se ti plodovi vidjeti već u subotu - podvukao je za kraj Tudor dodavši kako će "dragulji" na novu šansu u prvoj momčadi ipak pričekati.
- Za njih je prerano, oni su tek nedavno potpisali profesionalne ugovore i ovo im je bila jedna vrsta nagrade. Oni će igrati za juniore i tu trebaju nastaviti pokazivati svoju kvalitetu.

18/2/2014 - 23:28 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr