Mobile menu
Tri pobjede do titule: Hajduk II suvereno grabi ka naslovu...

Tri pobjede do titule: Hajduk II suvereno grabi ka naslovu...

 
25/4/2017 - 15:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Sedam je kola ostalo do kraja 3. HNL jug, a vodeća momčad lige Hajduk II suvereno korača prema osvajanju naslova i plasmanu u viši natjecateljski rang. Dominantno su igrači Marka Loze odigrali i protiv Neretve u Metkoviću gdje su pobijedili rezultatom 2:1. Posjedom i inicijativom u sredini terena nisu dopuštali protivniku ni najmanju šansu tijekom cijelog dvoboja. 

Štoviše, rezultat je mogao biti i veći da su hajdukovci u određenim situacijama za postizanje gola bili malo precizniji. No, ono što je bitno je da Lozina momčad stvorila kontinuitet pobjeda i iz kola u kolo dokazuje da je zasluženo vodeća momčad lige, a to je ono što je trener druge momčad Bijelih i naglašavao na početku proljetnog dijela prvenstva. Također, u golgeterskoj formi je i Deni Jurić koji je zabio četvrto kolo u nizu i prvi je strijelac momčadi s 14 postignutih pogodaka.

Dvanaest bodova prednosti ogromna je zaliha koju ima Hajduk II pred posljednjih sedam susreta sezone. Tri pobjede Bijelima nedostaju da i matematički osiguraju naslov prvaka, a prvu će tražiti u subotu protiv Omiša kojeg su u jesenskom dijelu svladali rezultatom 2:1 golovima Roberta Jandreka u samoj završnici susreta...

25/4/2017 - 15:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr