Mobile menu
Trener Tudor u Karagandyju održao press-konferenciju

Trener Tudor u Karagandyju održao press-konferenciju

 
30/7/2014 - 14:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Šahter - Hajduk 4:2 (Karagandy, 31.07.)"
Trener Tudor uoči Šahter - HajdukTrener Tudor uoči Šahter - HajdukTrener Tudor uoči Šahter - HajdukTrener Tudor uoči Šahter - Hajduk
Trener Tudor uoči Šahter - Hajduk

Trener Hajduka Igor Tudor održao je danas na stadionu Šahtera u Karagandyju konferenciju za novinare uoči sutrašnje prve utakmice trećeg pretkola Europske lige. Okupilo se, domaćini kažu, "regionalnih i novinara s nacionalne razine".

U kazahstanskim medijima se pojavila informacija da ste doputovali sa samo 15 igrača, od kojih je šest ozlijeđeno - bilo je prvo pitanje upućeno treneru Bijelih.
- To nije istina, imamo 18 igrača. Bilo je nekih problema, ali mislim da će sve sutra biti u redu.

Koliko dobro ste se uspjeli pripremiti za Šahter?
- Upoznali smo ih dobro, analizirali, odgledali nekoliko utakmica. Kvalitetna su i iskusna momčad, imaju igrače od 25 do 30 godina, što su najbolje igračke godine. Imaju i iskustvo od prošle sezone kad su igrali Europsku ligu. 

Jeste li pogledati stadion, travnjak Šahtera?
- Travnjak je dobar i to je najvažnije...

Iskusni Artem Milevski je vaš novi igrač…
- O tome ćemo nakon utakmice.

Kako planirate pobijediti Šahter?
- To su stvari o kojima neću ovdje govoriti. Kazat ću ih igračima u svlačionici. Želimo odigrati dobru utakmicu, a premda postoji i uzvrat, uvjeren sam da će moji momci već sutra dati sve od sebe. Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo tek nakon idućeg četvrtka. Igrat ćemo protiv momčadi koja ima prošlogodišnje iskustvo Europske lige, a mišljenja sam da se u to natjecanje ne ulazi slučajno.

Govorio je trener Tudor na engleskom jeziku, novinari su pitali na ruskom (osim posljednjeg pitanja postavljenog i odgovorenog na hrvatskom jeziku).

30/7/2014 - 14:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr