Mobile menu
Trener Pušnik o novim igračima, regulama ponašanja...

Trener Pušnik o novim igračima, regulama ponašanja...

 
25/6/2016 - 18:42 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Ljetne pripreme 2016. (2016/17)"

Trener Bijelih Marijan Pušnik između dva današnja treninga bio je na raspolaganju hrvatskim i rumunjskim novinarima. Rumunje su najviše zanimale utakmice Bijelih protiv Iasija 14. i 21. srpnja, splitske novinare, naravno, puno više...

Evo nekih od naglasaka trenera Pušnika iz razgovora s hrvatskim novinarima:

- Puno je promjena, novi je i trener, razumijem igrače da se trebaju prilagoditi. Nastojim podići međusobnu komunikaciju na višu razinu. Želim da budu otvoreni, da u svaki dan krenu nasmijani, da puni energije i motiva ulaze u svaki zadatak, da osjetim međusobno poštivanje u svakom potezu. Moram reći da je njihova spremnost za rad pozitivna, u tom smjeru moramo nastaviti, puno je još posla... No, svakako da je sve puno bolje nego što je bilo prvih dana.

- Nogometaš Hajduka mora biti dobro odgojen. Poštivati svakoga ali i biti samouvjeren. Ako je pojedinac zatvoren u sebe, namrgođen ili "zaboravi" pozdraviti kad prođe pored suigrača, trenera, navijača, novinara ili bilo koga, znači da moramo još raditi na poštivanju regula pravog ponašanja. 

- Dosadašnje pripremne utakmice? Protiv Mosora (0:0) je bilo loše, baš kao i Ujpesta (1:1) u prvom poluvremenu. No, u dvoboju protiv Steyera je već bilo bolje, igra je bila kvalitetnija, brži protok lopte. Posebno me vesele oduzete lopte, usvajanje onoga što smo radili na treninzima. Pohvalio sam igrače nakon pobjede u ovom posljednjoj utakmici. Bez obzira na to što se radilo o niželigašu, treba dati šest golova, a mogli smo i dvostruko više.

- Još uvijek nismo kompletirani, planiramo dovesti još nekoliko igrača, možda čak i pet ili šest...

25/6/2016 - 18:42 sati
Prva momčad