Mobile menu
Trener Kopić nakon visoke pobjede: Igrači su pokazali hrabrost i odlučnost

Trener Kopić nakon visoke pobjede: Igrači su pokazali hrabrost i odlučnost

 
17/12/2017 - 19:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 5:0 (Split, 17/12/2017)"

Odlična prezentacija hajdukovaca, pregršt lijepih poteza, na koncu i pet golova u mreži Intera. Nakon što brojne prigode nisu iskorištene u prvom dijelu, u drugome smo vidjeli pravu rapsodiju u izvedbi momčadi Željka Kopića. Rapsodija za ocjenu pet, a fascinira podatak da gosti iz Zaprešića nisu uputili nijedan udarac ni u okvir, a ni van okvira gola Bijelih...

- U prvom poluvremenu smo se borili s protivnikom, vjetrom i sa sobom. Imali smo problema s protokom lopte prema naprijed. U drugom poluvremenu smo to iskorigirali. Nakon prvog gola kao da je pao psihološki teret s leđa. Sigurno da sam na kraju sretan i zadovoljan zbog svih u klubu i navijača da smo odigrali ovako dobro drugo poluvrijeme i visokom pobjedom zaključili polusezonu. - govorio je nakon visokog slavlja Hajdukov trener koji je upisao petu pobjedu u šestom susretu na klupi Bijelih. 

Impresivna je Kopićeva statistika otkako je zasjeo na kormilo Hajduka, osvojio je 13 od 15 prvenstvenih bodova i izborio plasman u polufinale Kupa. Čestitamo! 

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videoprilogu...

17/12/2017 - 19:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr