Mobile menu
Trener Kopić na konferenciji za medije uoči dvoboja s Rudešom

Trener Kopić na konferenciji za medije uoči dvoboja s Rudešom

 
4/5/2018 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Nogometaši Hajduka u nedjelju s početkom u 17 sati gostuju kod Rudeša u sklopu 33. kola HT Prve lige. Nakon te utakmice Bijeli će produžiti za Medulin gdje će se pripremati za utakmicu s Istrom 1961 u Puli koja je na rasporedu u srijedu u 18 sati. Trener Željko Kopić potvrdio je kako zbog dvostrukog gostovanja na put vodi veći broj igrača. 

- Spajamo dvije gostujuće utakmice zbog čega na put ide nešto veći broj igrača, imamo i određenih problema s ozljedama pa ćemo još danas i sutra vidjeti tko je sve u konkurenciji. Atmosfera u momčadi je dobra bez obzira na remi u Koprivnici, prije te utakmice smo dosta razgovarali u svlačionici, momci su rekli da će dati sve od sebe, ali unatoč činjenici da smo bili kvalitetniji suparnik, nedostajalo nam je malo energije da pobijedimo u tom susretu - kazao je Kopić koji se zatim osvrnuo na prvu sljedeću utakmicu. 

- Rudeš je u posljednje vrijeme napravio puno dobrih stvari, osvojili su veliki broj bodova, s mnogo igrača sudjeluju u napadačkim akcijama i zbog toga očekujem zahtjevnu utakmicu. Na meni je da na teren izvedem ekipu koja najkvalitetnije može odgovoriti na zahtjeve koje smo pred njih stavili te da u ove posljednje četiri prvenstvene utakmice dođemo do što većeg broja bodova - dodao je trener Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

4/5/2018 - 10:26 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr