Mobile menu
Trener Burić: Bit ćemo bolji u revanšu u Dugopolju

Trener Burić: Bit ćemo bolji u revanšu u Dugopolju

 
3/7/2015 - 10:40 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Trener Hajduka Damir Burić u komentaru prve utakmice 1. pretkola u Rakvereu protiv Sillamae Kalev 1:1 je kazao: 

"U pojedinim fazama utakmice nismo se držali dogovora i tada bi ušli u ritam protivnika. Prihvatili smo njegovu igru i to nije bilo dobro. Dok smo imamo organizaciju, imali smo dominaciju i šanse. U jednom trenutku sve je izgledalo dobro, ali nismo zabili drugi gol nego smo darovali suparniku gol. Kad se to dogodi onda utakmica krene u drugom pravcu i teško se vratiti. Na poluvremenu smo se posložili i opet smo u nastavak utakmice ušli s dominacijom ali gol nismo zabili.

Pogreške moramo što prije ispraviti, a prije svega moramo poraditi na realizaciji, da budemo mirniji pred golom. Prednost Estonaca je ta što smo natjecateljskom ritmu, stariji su od nas i idu tvrdo u svakui duel. Mi smo jako mladi, a momci su vidjeli da se ne može proći samo igrom i nadigravanjem nego da se mora pokazati i doza agresivnosti.

Trener Burić je optimističan uoči revanša. 

"Imamo pozitivan rezultat koja nam ostavlja velike šanse za prolaz dalje. U Dugopolju ćemo imati veliku podršku naših navijača. Morat ćemo biti drukčiji i bolji u toj utakmici. I bit ćemo!", poručio je Burić

3/7/2015 - 10:40 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr