Mobile menu

Tražimo suce iz inozemstva za završnicu Hrvatskog nogometnog kupa

 
26/2/2016 - 09:28 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

HNK Hajduk je uputio službeni zahtjev Hrvatskom nogometnom savezu u kojem zahtijevamo da se za utakmice polufinala i finala Hrvatskog nogometnog Kupa u sezoni 2015/2016 angažiraju suci iz inozemstva kako bi se barem u Hrvatskom nogometnom kupu sačuvala regularnost natjecanja.

"Naš zahtjev za angažiranjem sudaca iz inozemstva rezultat je nepovjerenja u sudačku organizaciju koja nije učinila ništa da bi se popravilo evidetno loše suđenje niti su sankcionirani suci koji su svojim pogrešnim odlukama izravno utjecali na rezultate velikog broja utakmica. 

Ocjenu o lošem suđenju u MAXtv Prvoj ligi ne potvrđuju samo kontrolori suđenja u svojim izvještajima nego i sudački eksperti u medijima koji se slažu da suđenje u MAXtv prvoj ligi vrlo loše i pristrano. 

Budući da je riječ o cijeloj seriji pogrešnih odluka smatramo da se ovdje ne radi o slučajnosti.

U prilogu ovog zahtjeva dostavljamo video isječke samo najeklatantnijih primjera loših sudačkih odluka koje su izravno odredile bodovnih učinak našeg kluba, HNK Hajduk, ali i naših konkurenata tako da suci zapravo direktno određuju budućeg prvaka države", stoji u zahtjevu koji potpisuje predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić.

OVDJE možete vidjeti službeni zahtjev HNK Hajduk koji je poslan na adrese predsjednika HNS-a Davora Šukera, izvršnog direktora HNS-a Damira Vrbanovića, predsjednika Komisije za suce Dušana Kukića, povjerenika za suce Prve HNL Ivana Peraića, Povjerenika za natjecanje MAXtv Prve lige Josipa Breznog.    


26/2/2016 - 09:28 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr