Mobile menu
Toma Bašić: U Vinkovcima moramo pokazati sve ono dobro što smo radili na pripremama

Toma Bašić: U Vinkovcima moramo pokazati sve ono dobro što smo radili na pripremama

 
7/2/2018 - 16:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 0:5 (Vinkovci, 11/2/2018)"

Pripremno razdoblje se za nogometaše Hajduka polako bliži kraju. Sada slijedi ono najbitnije, bitka za bodove i prvi službeni natjecateljski susret koji Bijele očekuje za svega četiri dana. Mjesec dana hajdukovci su se pripremali i radili za sve ono što im slijedi u nastavku sezone. 

- Ostvarili smo ono što smo zacrtali napraviti tijekom ovog pripremnog razdoblja. Dobro smo radili, ispunili sve zahtjeve koje je trener pred nas postavio. Sada je sve na nama, da to pokažemo na terenu u Vinkovcima, ali i u ostalim susretima koji nas očekuju u idućem periodu. Osjećam veliki napredak u kondicijskom i mentalnom smislu, što individualno što momčadski. Podigli smo ljestvicu što se tiče visokog tempa i presinga u igri, zadovoljan sam kako rastemo svakodnevno na tom planu. Optimistični smo uoči nastavka sezone.

Cibalia u Vinkovcima u nedjelju u 15 sati prvi je izazov za igrače Željka Kopića u nastavku aktualnog natjecanja HT Prve lige...

- Protiv Cibalije očekujem odličan Hajduk koji će, vjerujem, što prije riješiti susret u svoju korist i na pravi način otvoriti proljetni dio sezone. Puno kola je do kraja u igri, mi ćemo dati sve od sebe da dobrim i kvalitetnim predstavama ostvarimo što veći broj bodova i budemo konkurentni što je duže moguće, a u Kupu naravno želimo otići do kraja.

Veznjak Bijelih je u sve tri pripremne utakmice u Turskoj upisao asistenciju za gol. Toma je prepoznatljiv asistent, njegovi prekidi i ubačaji su praktički ''pola gola'', a njegova ljevica pokazuje se kao pravo ''oružje''...

- Moram priznati da je to jako dobro funkcioniralo u pripremnim susretima. Nadam se da ću tako nastaviti izvoditi kvalitetno kao i dosad, ali naravno sve u svrhu kako bi doprinio pozitivnom rezultatu momčadi. Naravno, isto tako nadam se i golovima jednako kao i asistencijama. 

Dvoboj u Vinkovcima protiv domaćina zbog ozljeda će preskočiti Fran Tudor i Steliano Filip koji će do kraja ovog tjedna raditi adaptacijski trening, dok su Hysen Memolla, Marko Futacs i Gustavo Carbonieri u procesu rehabilitacije.

7/2/2018 - 16:14 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr