Mobile menu
Svi na Poljud: Jadranski derbi danas od 17 sati

Svi na Poljud: Jadranski derbi danas od 17 sati

 
17/9/2017 - 10:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 0:2 (Split, 17/9/2017)"

Nogometaši Hajduka danas od 17 sati na Poljudu dočekuju momčad Rijeke u sklopu 9. kola HT Prve lige. Današnjom utakmicom završava prva četvrtina (prvi krug) sezone i počinje serija od pet uzastopnih prvenstvenih utakmica koju će Bijeli igrati na svom stadionu.

Trener Joan Carrillo najavi susreta rekao je kako je njegova filozofija uvijek ista u svakoj utakmici, a to je pobijediti i osvojiti tri boda. Naravno, hajdukovci su stavili maksimalan fokus na ovaj susret, motiv je veliki i sigurno je da će Bijeli učiniti sve kako bi razveselili svoje najvjernije navijače.

Pravdu u današnjem ogledu dijelit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Pomagat će mu zagrebački dvojac Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Jerko Crnčić iz Vrbovca, dok su dva dopunska suca Igor Križarić iz Čakovca i Marko Matoc iz Zaprešića.

Delegat utakmice je Ante Vučemilović iz Osijeka, dok je kontrolor suđenja Draženko Kovačić iz Križevaca.

Svojim najmlađim navijačima Klub je odlučio omogućiti pravi doživljaj Hajdukovih utakmica na ulazu predviđenom baš za njih.

Ulaz U na Jugu stadiona prenamijenjen je, prilagođen i uređen za mlade hajdukovce. Od današnjeg Jadranskog derbija pa svaku iduću utakmicu, spomenuti ulaz bit će mjesto druženja naših najmlađih navijača uz brojne popratne aktivnosti, igre i proizvode namijenjene upravo njima. Program počinje od 15:30 sati, a Poljudu se danas predstavlja i Rico - službena maskota HNK Hajduk.

Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a sve informacije o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. Tekstualni prijenos i sva događanja u Jadranskom derbiju pratite UŽIVO putem službenih komunikacijskih kanala HNK Hajduk. 

Svi na Poljud! #samohajduk

17/9/2017 - 10:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr