Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk protiv Osijeka danas od 18 sati

Svi na Poljud: Hajduk protiv Osijeka danas od 18 sati

 
25/11/2017 - 09:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Pred nogometašima Hajduka danas je na rasporedu susret 17. kola HT Prve lige u kojem na Poljud stiže momčad Osijeka. Trener Željko Kopić prvi put će vodit momčad na poljudskom stadionu nakon što je u trenerskoj premijeri na klupi Bijelih u Puli slavio protiv domaćina Istre 1961 rezultatom 3:1.  Ulaznice za utakmicu su u prodaji, a više o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE.

U pozitivnom ozračju Bijeli dočekuju današnji ogled, radili su hajdukovci intenzivno tijekom čitavog tjedna, maksimalno fokusirani i motivirani na susret kojeg danas igraju pred svojim navijačima. Trener Kopić sa zadovoljstvom je na konferenciji za medije utvrdio kako je momčad na treninzima odgovorila na sve zahtjeve koje je pred njih postavio. Sav fokus usmjeren je na današnji sraz. Zbog tri žuta kartona susret će propustiti Ivan Pešić, a u kadar se nakon ozljede vraća napadač Franck Ohandza koji je preskočio prošlo kolo.

Susret Hajduka i Osijeka sudit će Fran Jović iz Zagreba kojemu će pomagati Goran Perica iz Šibenika i Sanja Rođak-Karšić iz Podravskih Sesveta. Dopunski suci su Marko Matoc iz Zaprešića i Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline koji je Bijelima sudio prošli prvenstveni dvoboj na Aldo Drosini. Četvrti sudac je Ivica Modrić iz Zagreba, delegat susreta Lino Roša iz Vodnjana, a kontrolu suđenja na Poljudu će obavljati Vlado Svilokos iz Siska.

25/11/2017 - 09:09 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr