Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk na Poljudu od 19 sati dočekuje Inter

Svi na Poljud: Hajduk na Poljudu od 19 sati dočekuje Inter

 
30/9/2017 - 08:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter Z. 2:0 (Split, 30/9/2017)"

Nastavlja se niz domaćih prvenstvenih utakmica Bijelih koji danas od 19 sati na poljudskom stadionu dočekuju zaprešićki Inter u sklopu 11. kola HT Prve lige. Gosti iz Zaprešića Bijelima su uzeli bod u prvom međusobnom ovosezonskom srazu kada su izjednačili nakon vodstva Hajduka od 2:0.

Jasno je da trener Joan Carrillo i njegovi igrači žele danas pod svaku cijenu uzeti tri boda potrebna za povratak na pobjednički kolosijek nakon tri prvenstvena susreta. Raspoloženje u momčadi je odlično što potvrđuju i trenerove riječi na konferenciji za medije uoči dvoboja. 

Hajdukov trener u ovoj utakmici neće moći računati na nekoliko prvotimaca. Već duže vrijeme zbog ozljeda nema Marka Futacsa i Gustava Carbonierija koji je prije nekoliko dana uspješno operiran u splitskom KBC-u i slijedi mu proces rehabilitacije do povratka na travnjak. U konkurenciji za današnji sraz također neće biti Savvas Gentsoglou i Josip Juranović

Pravdu u današnjem ogledu dijelit će zagrebačka sudačka četvorka na čelu s Franom Jovićem kojemu asistiraju Ivica Modrić i Igor Krmar. Četvrti sudac je Ivan Vučković, a delegat susreta je Branko Bebić iz Metkovića, dok je kontrolor suđenja Miro Marijanović iz Osijeka.

Detaljne informacije o prodaji ulaznica možete pronaći OVDJE.

30/9/2017 - 08:15 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr