Mobile menu
Svi na Poljud: Hajduk protiv Osijeka danas od 17 sati

Svi na Poljud: Hajduk protiv Osijeka danas od 17 sati

 
6/5/2017 - 11:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 5:1 (Poljud, 06/05/2017)"

Hajduk danas u 17 sati na Poljudu dočekuje Osijek u sklopu 32. kola MAXtv Prve lige. Hajdukovci se s Osječanima susreću četvrti put ove sezone, a u prethodna tri međusobna prvenstvena ogleda ostvarili su učinak od jedne pobjede, jednog neriješenog rezultata, dok su u prošlom dvoboju u Osijeku domaćini uzeli sva tri boda. 

U najavi utakmice govorio je trener Hajduka Joan Carrillo, a video s konferencije za medije možete pogledati ovdje. Prethodnih šest kola Bijeli su najbolja momčad lige sa 16 od 18 osvojenih bodova (uz gol razliku 16:4), a puni samopouzdanja i u dobroj atmosferi Carrillovi igrači vjeruju u ostvarenje nastavka pobjedničkog niza.

- Napokon su do izražaja došli rezultati dobrog rada momčadi što se i pokazalo u posljednje četiri utakmice gdje smo ostvarili maksimalan učinak. Želimo što duže zadržati ovaj pobjednički niz. Želja za radom i dokazivanje na svakom treningu će dovesti ovakve rezultate. Ostalo nam je do kraja prvenstva pet utakmica, a najprije se moramo koncentrirati na dvoboj s Osijekom. Igramo na našem stadionu, postavit ćemo se na pravilan način i nadam se da ćemo uz veliku podršku naših navijača doći do važna tri boda - rekao je uoči današnjeg dvoboja Hajdukov čuvar mreže Dante Stipica koji je u posljednja četiri susreta primio svega dva pogotka.

Dobra vijest je što ozlijeđenih igrača nema (osim Josipa Juranovića koji je u procesu oporavka), a treneru Carrillu na raspolaganju neće biti kartonirani stoper Georgi Terziev. Hajdukov trener odabrao je 18 igrača koji će biti u konkurenciji za današnji ogled.

Određene su službene osobe koje će dijeliti pravdu u srazu Hajduka i Osijeka. Glavni sudac utakmice je Ivan Bebek iz Rijeke, a pomoćnici su mu Goran Perica iz Šibenika i Robi Kezele iz Rijeke. Četvrti sudac je Ivica Modrić iz Zagreba, a dopunski suci su Igro Pajač iz Svetog Ivana Zeline i Marin Vidulin iz Kanfanara. Bebek je sudio u prošlom prvenstvenom ogledu Bijelih i Osječana odigranom u Gradskom vrtu...

Sve informacije o kupnji ulaznica za današnju utakmicu pogledajte ovdje .

6/5/2017 - 11:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr